خدمات حقوقی

وکیل آشنابه قوانین کشور ترکیه

وکیل آشنابه قوانین کشور ترکیه

سفر اتفاق تازه ای نیست‏، سالیان سال است که انسان برای رهایی از روزمرگی‏، به قصد دیدار اقوام و آشنایی با فرهنگ های مختلف، برای دیدار از زیارتگاه ها و عبادتگاه های متفاوت در سراسر جهان به سفر می رود‏، امروزه به این کار گردشگری می گویند‏، اما لازم است اگر به کشور خارجی سفر می کنید با قوانین پایه ای آن کشور آشنا باشید تا سفر خوبی داشته باشید.

بسیاری از اعمال و رفتارها در کشور متبوع خود عادی تلقی می شود، ولی در کشور مقصد ممکن است نه تنها عادی نبوده بلکه جرم تلقی گردد.
آشنایی با قوانین خاص کشور ترکیه هنگام سفر

۱_برای خروج فرش نو به گواهی خرید و برای خروج فرش کهنه به گواهی هیئت مدیره یک موزه نیازمندید.
۲_سرویسهای بهداشتی در ترکیه پولی بوده و صاحبان آنها مکلف به پرداخت مالیات درآمد خود میباشند. هزینه توالتهای عمومی حداکثر ۵۰ کروش یا نیم لیر ترک است که معادل حدود ۳۵۰ تومان میباشد.
۳_ مراحل ازدواج اتباع خارجی اندکی با اتباع ترکیه متفاوت است، اتباع ایرانی می بایستی از کنسولگریهای ایران برگ تجرد گرفته و به تائید وزارت امور خارجه ترکیه در انکارا برسانند. حداکثر زمان برای اتمام مراحل ازدواج در ترکیه ۲ روزاست.
۴_ در صورتیکه مالک خودرو، در داخل خودرو حضور داشته باشد، منعی برای رانندگی ندارید و به راحتی می توانید تنها با یک گواهینامه ی بین المللی رانندگی کنید.

برای درخواست وکیل در تهران با شماره تلفن ۰۹۱۲۶۰۸۹۴۱۰ تماس حاصل نمایید

کشور ترکیه و قوانین حاکم :

۵_ مصرف مشروبات الکلی در خیابان ممنوع است.
۶_ افراد دارای گذرنامه های با اعتبار کمتر از پنج ماه که قصد سفر به ترکیه را دارند برای تعویض پاسپورت خود پیش از سفر اقدام کنند در صورت عدم توجه به این موضوع، در هنگام ورود به فرودگاه استانبول، مبلغ ۳۲۵ لیر به عنوان جریمه در نظر گرفته می شود که با محاسبه نرخ ۱۵۰۰ تومان برای هر لیر، این رقم معادل ۴۸۷ هزار تومان خواهد شد.
۷_ حضور بیش از سه ماه در ترکیه مستلزم اجازه رسمی از مقامات و تمدید مدت اقامت در ترکیه می باشد از این رو اقامت بیش از حد مجاز جریمه و حتی اخراج را به همراه خواهد داشت.
۸_به علت عدم وجود قرارداد انتقال محکومین از حبس میان دو کشور، در صورتی که فرد به هر عنوان توسط مقامات قضای این کشور به زندان محکوم شود، می باید دوران محکومیت خود را در زندان های محلی سپری نماید.
۹_چنانچه به هر دلیل توسط پلیس محل بازداشت شدید بلافاصله از مامورین بخواهید به استناد ماده ۳۶ کنوانسیون وین ناظر بر امور کنسولی، مراتب را سریعا به سفارت یا نزدیکترین سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران اطلاع دهند و چنانچه زبان محل را نمی دانید از امضاء هرگونه اوراق و اسناد خودداری فرمائید. البته می باید مطلع باشید شما در این کشور تحت حاکمیت قوانین و مقررات محل بوده و وظایف نمایندگی جمهوری اسلامی ایران مبنی بر ارائه خدمات کنسولی به معنای نقض مقررات کشور متوقف فیه نمی باشد.
۱۰_ اگر اقدام به فحشا و یا ایجاد آسیب های اجتماعی کنید اخراج خواهید شد.
۱۱_ ممنوعیت استعمال دخانیات در تمامی اماکن عمومی سر بسته و امکان سیگار کشیدن در ورودی های سینماها، تئاترها، مراکز خرید، پارکهای کودکان، رستورانها و قهوه خانه ها و اماکن مشابه وجود دارد.
۱۲_ ممنوعیت حمل داروهای ترک اعتیاد به ویژه متادون (Metadon) توسط مسافران به کشور ترکیه.

بسیاری از اعمال و رفتارها در کشور متبوع خود عادی تلقی می شود، ولی در کشور مقصد ممکن است نه تنها عادی نبوده بلکه جرم تلقی گردد.

اقامت توریستی ترکیه :

طبق قانون جدید مهاجرتی ترکیه ، مدت این اقامت از ۶ ماه به یکسال افزایش یافت و در حال حاضر ارزانترین و سهل الوصول ترین نوع اقامت ترکیه محسوب می شود .

این نوع اقامت جهت نیاز توریستها و مسافرانی که موقتا در ترکیه حضور خواهند داشت تصویب شده و با این نوع ویزا، شما اجازه کار در ترکیه یا اجازه تحصیل در ترکیه را نخواهید داشت.

اقامت دانشجویی ترکیه :

برای گرفتن این نوع اقامت اخذ پذیرش از یکی از دانشگاههای ترکیه و ارائه مدارک مورد درخواست دانشگاه از قبیل GRE ,TOMER, ALES, TOEFL, IELTS که در هر دانشگاه متفاوت می باشد، الزامی می باشد . پس از اخذ پذیرش از دانشگاه ترکیه، اداره امنیت به شما اقامت دانشجوئی ترکیه با اعتبار یکساله میدهد که تا زمان اتمام تحصیل قابل تمدید می باشد.

اقامت ترکیه برای خریداران خانه در ترکیه :

این نوع اقامت سالهاست به خریداران املاک ترکیه که طبق قوانین سابق ( قانون متقابلیت ) حق خرید مستقلات در ترکیه را داشتند ( اتباع اتحادیه اروپا و آمریکا ) ارائه میشده و با توجه تصویب قانون جدید در ارائه حق خرید املاک به دارندگان پاسپورت ایرانی، قوانین اقامتی و مهاجرتی ترکیه نیز در حال طی مراحل اداری و هماهنگی با قانون جدید املاک ترکیه می باشد.

برای گرفتن این نوع اقامت شما نیازی به ثبت شرکت ندارید و علاوه بر اینکه هزینه های ثبت و نگهداری شرکت را نخواهید پرداخت و درصورت خرید ملک با مشورت و همراهی شرکت مشاوره رز و عدم خرید ملک با قیمت گران ، شاهد افزایش قیمت و سود سرمایه گذاری در بخش املاک ترکیه خواهید بود .

وکیل مشاوره حقوقی

پاسپورت ترکیه

پروسه دریافت این اقامت پس از دریافت سند و رعایت ضوابط مربوط به اخذ اقامت خریداران خانه، قابل انجام خواهد شد.

جهت اخذ جزئیات بیشتر در مورد این نوع اقامت و اطلاع از خدمات ما، تماس بگیرید.

اقامت کاری

اقامت ترکیه از طریق استخدام

شرط لازم و کافی برای اینکه شما بتوانید اقامت ترکیه را از طریق کار بدست آورید این است که یک شرکت ترکیه ای شما را بعنوان پرسنل بپذیرد برای کسب این نوع اقامت، شما باید تخصص ویژه ای برخوردار باشید و در زمان درخواست شرکت ترکیه ای به همکاری با شما، طبق آمار وزارت کار و رفاه ترکیه، نباید شخصی که پاسپورت ترکیه را دارد با تخصص شما بیکار باشد . با ملاحظه نکته فوق و وضعیت کار در ترکیه و شرایط خاص ایرانیان می توان این گونه اعلام نمود که در حال حاضر شانس یافت کار در کشور ترکیه برای فرد ایرانی بسیار کم است. پس تنها راه ممکن دریافت اقامت کاری ترکیه، از طریق ثبت شرکت است.

اقامت دائم ترکیه و پاسپورت ترکیه به خارجیانی ارائه میشود که دارای ۵ سال اقامت کاری ترکیه بوده و بیمه ایشان توسط کارفرما مرتب پرداخت میگردد.

برای اخذ اقامت کاری ۲ راه وجود دارد یا ثبت شرکت ترک و فعال نشان دادن شرکت در این ۵ سال با استخدام کادر ترک در این شرکت و یا استخدام شدن در یک شرکت معتبر مورد تایید وزارت کار ترکیه و واریز بیمه از طریق این شرکت .

ما در ارتباط با هر دو گزینه آماده ارائه خدمات به علاقه مندان دریافت اقامت کاری هستیم.

۱ – با ثبت شرکت ترک مطابق ضوابط خواسته شده توسط سازمان کار و امور اجتماعی، دریافت اقامت کاری شما را تضمین میکنیم و تمهیدات لازم جهت تمدید دو ساله اقامت کاری را انجام میدهیم

۲ – برای دوستانی که علاقه ای به ثبت شرکت در ترکیه ندارند نیز ما امکان دریافت اقامت کاری از طریق عقد قرارداد کاری با کارفرمای مورد تایید وزارت کار را داریم .

اقامت دائم ترکیه

تقطه قابل توجه در امر اخذ اقامت دائم ترکیه این است که این نوع اقامت هیچگاه در یک مرحله صادر نمی گردد و پس از طی حداقل ۳ سال و پس از تمدیدهای ۶ ماهه یا سالانه اقامت که با استعلام سوابق شما از پلیس و سایر ارگانهای ترکیه در زمان طی این دوران در ترکیه همراه خواهد بود، امکان پذیر می باشد.

کسانی که برای اقامت دائم ترکیه اقدام می نمایند باید از سلامت روحی و جسمانی برخوردار بوده و سابقه هیچ بیماری خاصی نداشته باشند همچنین باید از توانایی مالی خوبی برای خود و خانواده خود برخوردار باشند.برای اقامت دائم در ترکیه فعلا ۳ راه وجود دارد:

اقامت ترکیه از طریق ازدواج : زمانیکه شما با یک شهروند ترکیه ازدواج می کنید می توانید پس از گذراندن ۳ سال از ۵ سال درخواست اقامت دائم را نمایید.

در صورتیکه از طریق ازدواج با فردی که دارای پاسپورت و ملیت ترکیه است برای اقامت اقدام می کنید چند نکته باید رعایت گردد
ازدواج صوری نباشد حتی المقدور مدارکی جهت اثبات صوری نبودن ازدواج بایستی ارائه گردد
فردی که با آن ازدواج می کنید پناهنده ترکیه نباشد
ممکن است پروسه کسب اقامت ترکیه از طریق ازدواج ( ویزای پیوستن به همسر ) حدود ۳ تا ۵ سال زمان ببرد و در این طول این مدت، پلیس ترکیه تحقیقاتی را جهت اطمینان از صوری نبودن ازدواج انجام خواهد داد.

اقامت از طریق سرمایه گذاری: با ثبت شرکت و فعالیت در ترکیه شما می توانید پس از ۵ سال اقامت دائم ترکیه را بدست آورید. در نظر داشته باشید فعال بودن شرکت در مدت ۵ سال برای کسب اقامت الزامی می باشد.

اگر شما بعنوان سرمایه گذار وارد عرصه فعالیت در ترکیه شوید، بخش حقوقی شرکت ما از روز اول شروع همکاری، پروسه دریافت اقامت دائم شما یا دریافت پاسپورت ترکیه را آغاز نموده و در کوتاه ترین زمان مراحل قانونی آن را انجام میدهد .

برای درخواست وکیل در تهران با شماره تلفن ۰۹۱۲۶۰۸۹۴۱۰ تماس حاصل نمایید

 

حتما بخوانید :

وکالت در ازدواج زن ایرانی با مرد خارجی

برچسب ها

نوشته های مشابه

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن